петък, 8 януари 2010 г.

Търговец на митове


Само допреди няколко дни Александър Канев беше изпълнителен директор на "Беса Валей" - винарска изба, разположена в местността, известна като Долината на бесите между пазарджишките села Исперихово и Огняново. От 1 януари т.г. той пое управлението на един от най-новите проекти във винарския бранш - "Анжелус естейт".
В офиса на Александър Канев се пие от сутринта. Звучи като студентска шега, но е истина. Разбира се, става въпрос за съвсем скромни количества.
"Около 10 ч. организмът е най-пречистен и чувствителен, затова дегустацията тогава е най-ефективна", обяснява Канев присъствието на чаша червено вино върху бюрото му в този ранен час.Цялата статия може да прочетете тук.

1 коментар:

Sharko каза...

Каквото и вино да правят, колкото и да е добър професионалист, ако ще да пият вино от 8часа сутринта на трон в центъра на долината на бесите, да си прочистват организма в 7:30 с клизми, единственото сигурно остава, че не са си обновявали сайта от поне 1 година. За всеки разумен индивид, това означава, че си вършат работата през пръстите. И на тях предлагам за 10лв, ще им го обновя за около 10минути.